Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Mladík (17) v Žiline unikal pred políciou, padli aj varovné výstrely: Vo vozidle mal podozrivé látky

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj )

ŽILINA - Dňa 26. apríla krátko po 12-tej hodine hliadka Obvodného oddelenia Policajného zboru Žilina-západ predpísaným spôsobom v Žiline zastavovala osobné motorové vozidlo značky BMW. Na zastavenie vodič nereagoval a začal unikať.

archívne video

Nepoučiteľného motorkára naháňala policajná hliadka v Krásne nad Kysucou (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj)

Svojou jazdou ohrozoval ostatných účastníkov cestnej premávky a poškodil osobné vozidlo. Vodič nereagoval na viaceré výzvy polície dávané výstražným svetelným a zvykovým znamením, preto policajti použili varovný výstrel zo služobnej zbrane do vzduchu, v tlačovej správe informovala Zuzana Šefčíková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline.

Mladík (17) v Žiline
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj )

Vodič s vozidlom zastavil na ulici Kragujevskej, vystúpil a dal sa na útek, kde hliadka opäť použila varovný výstrel do vzduchu. 17-ročný mladý muž bol zadržaný. Osoba dobrovoľne vydala bielu kryštalickú látku a zelenú rastlinu, ktoré budú zaslané na kriminalistickú expertízu. Šetrením bolo zistené, že nie je držiteľom vodičského oprávnenia. Vozidlo bolo zaistené pre účely trestného konania. K zraneniu osôb nedošlo.

Viac o téme: Polícia Žilina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu