Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Polícia pátra po 26-ročnom Danielovi Drienovi z Hôrky: Utiekol pri prevoze do nemocnice!

Polícia pátra Zobraziť galériu (2)
Polícia pátra (Zdroj: Topky.sk)

POPRAD - Polícia pátra po nezvestnom 26-ročnom Danielovi Drienovi z obce Hôrka v okrese Poprad. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

Aktualizované 13.5. - Polícia odvolala pátranie po Danielovi Drienovi, keďže bol vypátraný a teda pominuli dôvody, pre ktoré bolo pátranie vyhlásené.

Ako povedala, muž bol 9. mája krátko pred polnocou posádkou rýchlej zdravotnej pomoci (RZP) prevážaný do nemocnice v Levoči, pričom po príchode do areálu nemocnice a po vystúpení z vozidla utiekol. "Do miesta trvalého bydliska sa doposiaľ nevrátil a ani o sebe nepodal žiadnu správu. Vykonanými previerkami a opatreniami sa doposiaľ nezvestnú osobu nepodarilo vypátrať," uviedla Ligdayová.

Polícia pátra po 26-ročnom Danielovi Drienovi z Hôrky
Zobraziť galériu (2)
Polícia pátra po 26-ročnom Danielovi Drienovi z Hôrky  (Zdroj: KR PZ v Prešove)

Muž je vysoký 175 centimetrov, štíhlej postavy, má nakrátko ostrihané svetlé vlasy. Naposledy mal na sebe oblečené čierne rifle, čierno-sivú mikinu a batoh hnedej farby. Akékoľvek poznatky o hľadanom mužovi môže verejnosť oznámiť na Okresnom riaditeľstve Policajného zboru v Prešove na telefónnom čísle 0961 89 3371 alebo linke 158. Informácie je možné poskytnúť aj prostredníctvom profilu polície na sociálnej sieti.

Viac o téme: Polícia HôrkaPátranieDaniel Drien
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu