Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

7. kolo Let’s Dance: Loj v totálnom ŠOKU, Adelin TRAPAS a… Tento pár VYPADOL!

Štvrtý tanec patril Natálii Glosíkovej a Jánovi Tribulovi. Dvojica sa o body poroty uchádzala s paso doble. „Janko, ty si ostrihaný. Prvýkrát za 11 rokov čo sa poznáme, ti vidím ucho," zažartoval hneď Viktor Vincze. „Ty si bol jak Kristus, čo si ťahal svoj kríž," reagoval Ján Ďurovčík, ktorý mieril na to, ako markizácky redaktor vláčil svoju partnerku po parkete. „Janko, kroky normálne dynamické. Ty si tam trikrát vydupkal triolu. A verila som ti ten výraz. Že to myslíš skutočne vážne," vychválila ho Zuzana Fialová. „Ty si tak dobrosrdečný človek, že aj tú ofinu, čo si si ostrihal, ja verím, že si ju daroval niekomu, kto ofinu nemá," zaperlila Adela a Tatiana zasa jeho výraz počas tanca prirovnala k nahnevanej mačičke.Tento pár získal 26 bodov. 

S piatym tancom v poradí sa na parket postavili Petra Dubayová a Matyáš Adamec, zatancovali si elegantný viedenský valčík. Diváci v Inchebe boli opäť na nohách. „Bolo to v stave, kedy mi nič nevadilo, kedy ma to pohladilo a bolo to krásne," pochválila ich Tatiana Drexler. Adela ohodnotila aj ich účesy „Jediné, čo ma iritovalo, je to, že ani jeden z vás sa nestihol vyfénovať, čomu nerozumiem," okomentovala a chytil sa toho aj Ďurovčík. „Aj s kokeršpanielom sa dá takýto tanec zatancovať," pošťuchol" Matyáša a Dubayovej frajera zasa kvôli jeho kučerám prirovnal k pudlíkovi. Petra a Matyáš si vytancovali 34 bodov. 

Petra Dubayová a Matyáš Adamec
Zobraziť galériu (14)
Petra Dubayová a Matyáš Adamec  (Zdroj: psc)

Posledný tanec v rámci stabilných párov predviedli Eliška Lenčešová a Jakub Jablonský s neuveriteľne vášnivým tangom. A horúci favoriti Let's Dance opäť raz nesklamali. Zo svojej stoličky sa dokonca konečne postavil aj Ján Ďurovčík! „Toto sa udialo... V umení je krásne to, že nedokážeš vypovedať, opísať, niečo na teba dýchne. Dokonalé. Neuveriteľne ťažké prvky. Šťastný som. Hrdý som," povedal porotcovský kat, ktorý zjavne len ťažko nachádzal správne slová. No a ako sa po tomto hodnotení dalo očakávať, Jakub a Eliška sa stali prvým párom tohto ročníka, ktorý získal plných 40 bodov! A to aj napriek tomu, že Adela sa postarala o úsmevný trapas a najprv omylom vytiahla deviatku. 

7. kolo Let’s Dance:
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: TV Markíza)

Poradie po prvom kole tancov vyzeralo nasledovne: 

7. kolo Let’s Dance:
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Let's DanceTanec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu