Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

7. kolo Let’s Dance: Loj v totálnom ŠOKU, Adelin TRAPAS a… Tento pár VYPADOL!

Zobraziť galériu (14)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Nedeľa večer na Markíze už tradične patrí tanečnej šou Let's Dance. A tentokrát ide o skutočne výnimočné kolo! Do porotcovského kresla zasadla herečka Zuzana Fialová, ktorá počas prvej série ešte v roku 2006 získala titul kráľovnej tanečného parketu po boku Petra Modrovského. No a okrem toho sa vôbec prvýkrát v histórii tohto projektu pomiešajú tanečné páry a naše celebrity si vyskúšajú, aké to je vymeniť svojich partnerov!

Zuzanu Fialovú do porotcovského kresla doviedol jej niekdajší tanečný partner Peter Modrovský. Dvojica je vraj doteraz v kontakte a zostali z nich priatelia. Mimochodom, výrazný look herečky diváci v diskusii okamžite prirovnali k zlej kráľovnej z rozprávky. Po uvedení špeciálnej porotkyne Viktor Vincze vysvetlil, ako bude prebiehať spomínaná výmena partnerov. „Budú tancovať tance, ktoré už tancovali, ale s úplne inou choreografiou," opísal. A šou sa mohla začať!

Galéria: 7. kolo Let's Dance

7. kolo Let’s Dance:
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: TV Markíza)

Prvý tanec večera bol v rukách Anny Jakab Rakovskej a jej stabilného partnera Jaroslava Ihringa. Na parket sa postavili s viedenským valčíkom. Viktor dokonca prezradil, že klavírny úvod skladby La valse d´Amélie Jaroslav zahral naživo! Hre na tento nástroj sa vraj venoval 15 rokov. „Anička... Dokonalé! Super partnerstvo. Celý čas spolu. Všetky kroky. Postavenie. To ja chcem vidieť... Ako... Pre mňa toto bolo štandardný vrchol," vyhlásila nadšená Tatiana Drexler. Dvojica si po hodnotení Adely vyslúžila "dodatočné standing" ovation a na nohách stála aj väčšina poroty. Okrem Jána Ďurovčíka. „Janko, ty si pribral? Či prečo nevstávaš," rypla si Zuzana Fialová. Jaroslav a Anna si hneď v úvode vytancovali úžasných 39 bodov. 

Druhým párom boli Tina a Vilda Šír. Tanečník v dokrútke vyhlásil, že speváčku miluje a myslí si, že je mimoriadne dobrý človek. Jeho úprimné a srdečné slová Tinu dokonca rozplakali. „Celý život som sa vyhýbala tomu, aby som tancovala. Vždy som bola presvedčená, že nemôžem tancovať. A vlastne Vilda mi ukazuje, že môžem," povedala dojatá umelkyňa, ktorá mala stále v očiach slzy. Pár sa potom postavil na parket a spoločne zatancovali neskutočne sexi paso doble. „Strašne si vážim, aké robíte chorošky. Ja som sa nenudil ani sekundu. Nikde som nemal pocit, že by som urobil niečo inak. Fakt vynikajúce," pochválil ich Ján Ďurovčík. Adela Tinu prirovnala k "nasrdenej Beyoncé" a Vildu ku "kamarátovi z Modrej ustrice". Tina a Vilém získali 33 bodov. 

7. kolo Let’s Dance:
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: TV Markíza)

Ako tretí pár sa predviedli Juraj Loj a Natália Horváthová s ich slowfoxom. A porota bola opäť na nohách. Adela dokonca začala štípať Jána Ďurovčíka, aby sa konečne postavil aj on. Nezabralo. „Druhá polovica bola nezaujímavá," vyhlásil, po čom začal zvyšok poroty nesúhlasne bučať. „Vy ste hladili ten parket. Ja som túžila byť doskou v ňom," rozplývala sa Vinczeová. Juraj a Natália si do tabuľky vybojovali nádherných 37 bodov. 

Viac o téme: Let's DanceTanec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu