Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Šokujúce odhalenie Sklovskej: Do 4 rokov som NEROZPRÁVALA a potom… Takto sa z nej stala DIVA!

Sisa Lelkes Sklovská
Sisa Lelkes Sklovská (Zdroj: Ján Zemiar )

BRATISLAVA - Každý ju pozná ako slovenskú spevácku divu, no sem-tam sa prejde aj po móle a s gráciou dámy sa predvedie ako modelka. Sisa Sklovská (58) svoje sebavedomie mala už od malička a pritom čistou náhodou naštartovala aj svoju kariéru. Doslova v nej objavili skrytý talent.

Sisa Sklovská je extrovertný typ človeka. No ako nám najnovšie prezradila, v detstve nemala  žiadnych kamarátov. „Bola som dosť sebavedomé dieťa, to musím povedať, aj keď som teda vyrastala na ulici, kde som nemala žiadnych priateľov, čiže ja som bola sama so sebou, ale moji najväčší priatelia boli moje mačky,“ začala na úvod Sisa a následne pokračovala v tom, že...

Galéria: Sisa Lelkes Sklovská

„Ja sa sama sebe čudujem, že v podstate, keby niekto takto vyrastal ako ja, že by bol introvert a ja som obrovský extrovert,“ poznamenala speváčka pre Topky.sk. No vzápätí náš šokovala práve s informáciou, že ako dieťa začínala s tancom a nie so spevom, akoby si mnohí mohli myslieť. Prečo to tak bolo?

„Ja som si vždy iba maľovala, ja som nerozprávala do štyroch rokov, ale počúvala som hudbu. To bolo jasné teda, že počujem, ale nerozprávam. Takže mama ma dala na balet, tanec a výrazový tanec a na ľudovky... Ja som nevedela, že môžem aj spievať,“ rozrozprávala sa Sisa, a tak sme sa nakoniec dostali k jej začiatkom speváckej kariéry, ktorá vznikla úplne náhodne. Ako k tomu prišlo, sa už dozviete z videa nižšie. 

Šokujúce odhalenie Sisy Sklovskej: Do 4 rokov som NEROZPRÁVALA a potom… Takto sa z nej stala DIVA! (Zdroj: Th)

Viac o téme: Sisa Sklovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu