Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Danka Barteková sa ocitla medzi ŠĽACHTOU: Nechapála, čo tam robí a potom... TREFA do čierneho!

Danka Barteková
Danka Barteková (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Peter Marcin v dnešnej talkšou Neskoro večer privíta aj slovenskú strelkyňu Danku Bartekovú (39). Tá sa rozrozprávala o jednej udalosti, na ktorej bola spolu so šľachtou!

Danka Barteková je slovenská reprezentantka v streleckej disciplíne skeet. Je držiteľkou svetového rekordu a bronzovou medailistkou z letných olympijských hier v roku 2012. V júli 2013 sa stala členkou Medzinárodného olympijského výboru. A aj vďaka tomu sa stretáva s mnohými príslušníkmi najvyšších sociálnych vrstiev. Ani ona to však neberie ako samozrejmosť a z takýchto stretnutí má prirodzený stres.

V talkšou Neskoro večer si zaspomínala na svoje prvé zasadnutie, kde vedľa nej sedel grécky kráľ Konštantín. Sama nechápala, že čo na takom mieste robí ako dievča z dediny. Stali sa z nich kamaráti a zobral ju na obed ku šľachte. Nevedela, že o čom by sa mohla s nimi baviť až... Tak toto bola úplná trefa do čierneho! O čom sa nakoniec rozrozprávala sa dozviete z videa nižšie. A nezabudnite dnes o 21:40 na Jednotke sledovať premiérovú epizódu populárnej takšou Petra Marcina Neskoro večer.

Danka Barteková sa ocitla medzi ŠĽACHTOU: Nechapála, čo tam robí a potom... TREFA do čierneho! (Zdroj: RTVS)

Viac o téme: Peter MarcinDanka BartekováNeskoro večer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu