Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Mal to byť domáci miláčik, ale... FOTO Z Plačkovej mini prasiatka vyrástla MEGA SVIŇA!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram/queen.plackova)

BRATISLAVA - Písal sa rok 2021 keď si manželia Strauszovci zadovážili vytúžené mini prasiatko. Malý rozkošník dostal meno Tinky a všetci z neho boli namäkko. Niet sa čo čudovať, že Zuzana mu dokonca vytvorila aj profil na sociálnej sieti Instagram. Lenže teraz...

Zuzana a René sa o prasiatko s láskou starali a občas ho posielali aj "na prázdniny k babke". Tmavovlasá influencerka do Tinkyho zainvestovala nemalé peniaze. Kúpila mu aj prenosnú tašku z dielne Louis Vuitton, ktorá sa podľa veľkosti modelu pohybovala v sume od 1500€ až do 4000€. Nuž ale, Strauszovci časom akosi zistili, že boli nepekne oklamaní. 

Galéria: Galéria Zuzana Plačková

Prasiatko totiž neustále rástlo a bolo zrejmé, že rozhodne nejde o "mini" druh. Napokon prišlo k tomu, že ho museli zveriť do dobrých rúk, kde sa má ako v bavlnke. Predsa len, z toho, čo z neho vyrástlo, bolo zrejmé, že do domu skrátka vhodný nie je. Mať v obývačke stále zväčšujúceho sa brava, je skrátka nemôžné, tobôž keď do rodiny pribudol synček. 

Zuzana a jej manžel občas na sociálnej sieti Instagram zverejňovali jeho fotografie, no keďže nejaký čas bolo o prasiatku ticho, mnohých fanúšikov zaujímalo, čo s ním je. Teraz sa Tinky konečne bjavil na Reného profile a z toho, čo z neho vyrástlo, asi odpadnete. Strausz však sledovateľov informoval, že sa mu darí skvele a onedlho dokonca dostane aj "frajerku"! 

„Tinky žije a je o neho veľmi dobre postarané. Má veľa papaníčka a o týždeň mu príde prasnica," napísal René k záberu, kde vedľa Tinkyho leží v jeho chlieviku. Aha, ako narástol! 

Mal to byť domáci
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram René Strausz)

Viac o téme: Zuzana PlačkováRené StrauszTinky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu