Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Peter Nagy prehovoril o PRIATEĽKE: Dlho po nej TÚŽIL... Cestu si k sebe našli až po rokoch!

Peter Nagy Zobraziť galériu (2)
Peter Nagy (Zdroj: RTVS)

PRAHA - Peter Nagy (65) je opäť šťastne zadaný. Prvýkrát svoju priateľku odhalil v talkshow Petra Marcina - Neskoro večer. Tam prezradil, že je trénerka a že sa zoznámili vo fitku... Teraz priznal, že sa poznajú veľmi dlho. Dávnejšie vraj po sebe túžili, no cestu si k sebe našli až po rokoch!

Galéria: Peter Nagy

Peter Nagy o svojej novej láske prehovoril len tak mimochodom. Okamžite sa však jeho poznámky chytil Marcin a chcel vedieť viac. „Ona trénuje fitnes a aplikuje to na mne. Ja som taký prvý na rane. Chodíme do fitka a cítim sa dobre, človeče. Cítim sa dobre po 20. hodinu, potom príde únava, tak potom príde víno a zase som to ja!“ priznal vtedy Nagy. Aktuálne sa spevák objavil na premiére dokumentu o Petrovi Jandovi v pražskom kine Lucerna.


A českým novinárom priznal, že s priateľkou si k sebe dlho hľadali cestu. „Nás vzťah trvá veľmi dlho. Niekedy si ľudia k sebe hľadajú cestu dlhé roky,“ priznal pre Blesk.cz a naznačil, že po svojej priateľke túžil dlho, kým obaja pochopili, že chcú byť spolu. „S niekým sa zoznámite, túžite po sebe, ale tú pravú cestu si k sebe nájdete až po niekoľkých rokoch. To je výhoda zrelého veku. Už nerobíme chyby, snažíme sa, dúfam,“ dodal Nagy. 
Peter Nagy prehovoril o
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: RTVS)

Viac o téme: Peter Nagy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu