Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Česko-Slovenko takmer prišlo o IKONU hudby: NEUVERÍTE, čo chcela Marie Rottrová robiť viac ako SPEV!

Marie Rottrová Zobraziť galériu (2)
Marie Rottrová (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Speváčka Marie Rottrová (82) bezpochyby patrí medzi najväčšie legendy česko-slovenskej hudby a kráľovnou pódií je už dlhé desaťročia. I napriek tomu, že z populárnej umelkyne je už 80-nička, energie má na rozdávanie, nezaháľa a stále nemá v pláne zavesiť svoj mikrofón na klinec. V rozhovore však prezradila, že na cestu po muzikantskej dráhe sa takmer nevydala... Neuveríte, akému povolaniu sa chcela venovať v minulosti!

Už dnes večer nás na obrazovkách RTVS čaká nová epizóda populárnej šou Hit roka. Jej súčasťou bude aj Marie Rottrová, ktorá pri tejto príležitosti poskytla aj rozhovor o svojom súkromí i kariére. „Ja som tak šťastný človek, že som veselá a beriem všetko tak, ako to ide. Nemám žiadne veľké túžby, žiadne veľké priania. Som stále spokojná," povedala na úvod s obrovskou pokorou ikonická speváčka, ktorá si zaspomínala aj na svoje detstvo a prezradila, že ju kedysi vôbec nebavila hra na klavír. 

Galéria: Galéria Marie Rottrová

Marie Rottrová
Zobraziť galériu (2)
Marie Rottrová  (Zdroj: SITA)

Keď však našliapla svoju hudobnú kariéru, všetko bolo ako z rozprávky. „Tie začiatky boli krásne. My sme snáď stále skúšali. So skúškami sa roztrhlo vrece a koncert žiadny. Ale bolo to nádherné. Teraz tých skúšok je málo a stále sú koncerty. Ale baví ma muzikantský život, bavia ma muzikanti, pretože sú to skvelí ľudia, ktorí majú radi humor a ja sa cítim ako ryba vo vode," priznala s úsmevom Rottrová. 

Tá v rozhovore prezradila aj to, že spomínaný muzikantský život ju takmer minul. Lákalo ju to k úplne inej profesii. Čo to bolo, kde naberá životnú energiu, aké sú jej najbližšie plány a prečo už veľmi nepočúva hudbu, sa dozviete v rozhovore nižšie! 

Česko-Slovenko takmer prišlo o IKONU hudby: NEUVERÍTE, čo chcela Marie Rottrová robiť viac ako SPEV! (Zdroj: RTVS)

 

 

 

Viac o téme: Marie RottrováHit roka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu