Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Šebestová prehovorila o vzťahu s Ďuricom po rozchode: Bolo to pestré a... Takto teraz fungujú!

Magdaléna Šebestová a Ján Ďurica Zobraziť galériu (2)
Magdaléna Šebestová a Ján Ďurica

BRATISLAVA - Magdaléna Šebestová a Ján Ďurica sa rozišli po 6 rokoch vzťahu. Z ich lásky vznikla dcérka Ninka, ktorá má aktuálne už 9 rokov. Ako spolu expartneri fungujú?

Miss Slovensko 2006 Magdaléna Šebestová a futbalista Ján Ďurica sa dali dokopy v roku 2013. Svoju lásku spečatili spoločným potomkom - dcérou Ninkou, ktorá sa im narodila o 2 roky neskôr. Hoci plánovali svadbu, prišla kríza a potom rozchod. Slovenský pár išiel od seba po 6 rokoch vzťahu. Obaja majú už svoj život, bývalý reprezentant sa teší z vlastnej rodinky. Partnerka Diana mu prednedávnom priviedla na svet synčeka Janka.

Galéria: Galéria Magdaléna Šebestová

No a Magdaléna je nadšená, že Ninka má súrodenca. Nechcela totiž aby bola jedináčik, keďže aj ona pochádza z väčšej rodiny. „Ja sa teším, pretože ja som vždy práve mala takú starosť, aby nebola na svete sama, lebo ja mám troch súrodencov a predsa tí súrodenci sú vždy po ruke. Vždy tu pre teba budú a my máme veľmi dobrý vzťah. A ja som chcela aby aj ona niečo podobné zažila. Tak sa teším, že Janko to vybavil za mňa,“ priznala s úsmevom pre Topky.sk.

Šebestová prehovorila o vzťahu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Ján Zemiar )

Teraz majú Magdaléna a Ján skvelý vzťah, no kedysi... „Na začiatku to bolo pestré, tak ako možno pri každom takom rozchode, kým sme si to tak nejak zaužívali - ako fungujeme s Ninkou, ako komunikujeme. Teraz musím zaklopať, že to je veľmi dobré, je to v takej kamarátskej rovine a veľmi si pomáhame navzájom. On mne pomáha, keď mám niečo kvôli práci, on mal teraz veľa s Let's Dance, takže sme si tak nejak navzájom, čo sa aj Ninky týka, veľmi pomáhali,“ dodala.

Galéria: Magdaléna Šebestová a Ján Ďurica ako pár

Viac o téme: Magdaléna ŠebestováJán Ďurica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu