Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Emma Drobná ukázala, čo SKRÝVA pod mejkapom: Trpí TOUTO PORUCHOU pokožky!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Ján Zemiar )

BRATISLAVA - Emma Drobná pôsobí vždy absolútne dokonale. A to aj v momente, kedy nie je "nahodená" a v spoločnosti nepredvádza svoje dokonalé outfity. Speváčka sa už neraz ukázala aj odlíčená, no až doteraz nikto netušil, že čosi na svojej tvári predsa len skrýva...

Emma má na svojom konte slušné množstvo spoluprác a stala sa ambasádorkou rôznych značiek. Aktuálne propagovala istú známu kozmetiku, no a práve kvôli tomu vyšlo najavo, že jej pleť trápi nepríjemný problém, s ktorým zápasí aj mnoho iných žien. Hoci si to nikto nevšimol, speváčka trpí "hyperpigmentáciou". 

Galéria: Galéria Emma Drobná

Táto porucha pokožky sa prejavuje tým, že na pleti vznikajú nepekné fľaky a tieto stmavnuté miesta majú inú farbu ako zvyšok kože. Laicky sa hyperpigmentácia nazýva aj ako "starecké škvrny" či slnečné škvrny. Veľký problém vzniká práve v lete počas obdobia, kedy sa ženy zvyknú opaľovať. 

„Pri správnom svetle uvidíme každú nedokonalosť. S hyperpigmentaciu bojujem už pár rokov ale s konzistentnou skin care rutinou a vyhýbaním sa priamym slnečným lúčom, je možné dostať tento problém pod kontrolu... Dôležitá je aj hydratácia, no nezabúdajte hlavne na dobrý faktor a ideálne klobúk alebo šiltovku," vysvetlila v príspevku na sociálnej sieti Instagram Drobná, ktorá prezradila, že kvôli tomuto problému už absolvovala aj laserový zákrok či chemický peeling. 

 

Emma Drobná ukázala, čo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram E.D.)

 

Viac o téme: Emma DrobnáHyperpigmentácia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu