Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Neuveriteľná podoba Catherine Zeta-Jones (54) a jej dcéry (21): V maminých šatách vyzerala ako jej verná kópia!

(Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Fanúšikovia slávnej herečky Catherine Zeta-Jones (54) si už dávnejšie všimli, že jej dcéra Carys (21) je jej vernou kópiou. Ich podoba sa naplno ukázala na jej nedávnej narodeninovej oslave, na ktorú si požičala šaty jej mamy, v ktorých sa Zeta-Jones ukázala pred viac ako 20-timi rokmi.

Waleska herečka a jej manžel Michael Douglas tvoria jeden z najslávnejších a zároveň najstabilnejších párov v šoubiznise. Počas ich vzťahu sa im narodili dve deti - syn Dylan a dcéra Carys.

Fanúšikovia tejto rodiny si už dávnejšie všimli, že dcéra slávnej herečky zdedila gény hlavne po svojej matke, keďže ich podoba je obrovská. Tieto slová navyše potvrdili posledné zábery Carys, ktorá sa so svojimi fanúšikmi na sociálnej sieti Instagram podelila o fotky z oslavy jej 21. narodenín.

Na tie si však nekúpila žiadne drahé šaty, ale zalovila v šatníku svojej mamy. Tam si vybrala ružové šaty s čipkou, ktoré mala herečka oblečené v roku 1999 na červenom koberci na akcii MTV Movie Awards. 

Ich podoba v týchto šatách je však pre mnohých fanúšikov neuveriteľná, čo dali jasne najavo aj v komentároch pod príspevkom. Okrem toho však nezabudli pochváliť ani to, ako v nich Carys vyzerala a že svoju krásu zdedila práve po svojej slávnej matke.

Viac o téme: Catherine Zeta-Jones
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu