Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

DRÁMA v rodine Ozzyho Osbournea: Jeho syn postrelil vlastnú sestru!

Ozzy Osbourne Zobraziť galériu (2)
Ozzy Osbourne (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Rodina slávneho speváka Ozzyho Osbournea (75) sa v týchto mesiacoch venuje podcastu The Osbournes, v ktorom sa objavujú všetci členovia slávnej famílie. V poslednej epizóde sa vrátili k dráme, pri ktorej v detstve postrelil hudobníkov syn Jack (38) svoju sestru Kelly (39) a tá takmer prišla o život.

Podcast slávnej rodiny sa stáva stále viac obľúbeným. Fanúšikom v ňom totiž prezrádzajú viaceré rodinné tajomstvá a zážitky z ich životov. Perlami dokonca prispieva aj legendárny Ozzy Osbourne.

V poslednej epizóde sa rodina vrátila k hroznej nehode z minulosti, pri ktorej takmer prišla o život Osbourneova dcéra Kelly. Tá bola obeťou svojho brata Jacka, ktorý ju nešťastnou náhodou postrelil do hrude vzduchovou zbraňou.

V krátkej ukážke podcastu, ktorú Kelly zverejnila na svojom profile na sociálnej sieti Instagram, o celej situácii debatovala so svojou rodinou. Ako poznamenala, pri tomto incidente mohla aj zomrieť. Brat ju našťastie trafil len do nohy.

„Trafilo ma to do nohy a vyletelo druhou stranou. Bolo to, akoby mi niekto strčil do nohy horúci kutáč," povedala Kelly. To však nebolo to najbolestivejšie. „Keď sme prišli do nemocnice, tak im nefungoval röntgen. Aby sa uistili, že tam nezostali žiadne úlomky, tak obmotali nejakú tyč gázou, namočili to do jódu a prešli mi cez tú ranu," opísala nepríjemný zážitok.

Viac o téme: Kelly Osbourne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu