Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Emily Blunt prehovorila o krutom správaní slávneho režiséra: Totálne ju ponížil!

Emily Blunt Zobraziť galériu (2)
Emily Blunt (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Prehovorila o svojich nepríjemných zážitkoch. Britská herečka Emily Blunt (41) si počas svojej kariéry prešla takmer všetkým. Najnovšie prehovorila o jednom z najhorších pracovných zážitkov, za ktorý mohol podľa jej slov známy ruský režisér Andrei Konchalovsky (86).

Galéria: Emily Blunt

Emily Blunt sa počas svojej kariéry objavila vo viacerých známych počinoch, ako sú napríklad Tiché miesto, Diabol nosí Pradu či Na hrane zajtrajška. Aj napriek nespornému talentu sa jej však dlhú dobu vyhýbala nominácia na Oscara. To zmenila až jej úloha v jednom z najväčších filmových hitov minulého roka Oppenheimer, za ktorú si však napokon slávnu sošku neodniesla.

Tak, ako mnoho iných hercov, však zažila mimoriadne náročné začiatky svojej kariéry. Okrem úspechov totiž prišli aj nepríjemné situácie a o jednej z nich prehovorila v nedávnom rozhovore. Blunt si v ňom zaspomínala na skúsenosť spred viac ako 20-tich rokov, kedy sa snažila získať úlohu vo filme Lev v zime. Zlé spomienky má pritom hlavne na ruského režiséra Andreia Konchalovskyho.

„Na castingu sa správal kruto a veľmi si užíval, že mi môže dať najavo, že nie som tak talentovaná, ako si o sebe myslím. Správal sa ako mizogýn a pamätám si, že som sa po tom cítila veľmi zle. Je to zážitok, ktorý pre mňa vyčnieva spomedzi ostatných, pretože som sa cítila veľmi ponížene," povedala Blunt podľa The Sun.

Režisér Andrei Konchalovsky
Zobraziť galériu (2)
Režisér Andrei Konchalovsky  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Emily Blunt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu