Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Učiteľku prichytili pri sexe so študentom: Nasledovala šialená naháňačka s políciou! TAKTO sa to skončilo

Erin Wardová sexuálne zneužila svojho študenta.
Erin Wardová sexuálne zneužila svojho študenta. (Zdroj: Polícia)

OMAHA - Zneužívala svojho študenta v aute: V 500-tisícovom meste Omaha (americký štát Nebraska) zatkli učiteľku Erin Wardovú (45) po tom, čo sexuálne zneužila tínedžera.

Podľa správ z USA bolo auto zaparkované v slepej ulici okolo tretej hodiny ráno. Polícia bola o podozrivom aute informovaná telefonicky. Po príchode dvoch policajtov našli na zadnom sedadle vozidla dve osoby. Tínedžer potom skočil za volant a pokúsil sa ujsť. Ďaleko sa však nedostal: O dve ulice ďalej zdemoloval auto v záhrade domu. Potom ušiel – podľa televíznej stanice „KLKN“  bol úplne nahý.

archívne video

Agresor ráta s tým, že sa nebudete brániť - Bianka Urbanovská, lektorka sebaobrany

Učiteľka medzitým zostala v aute. Na zadnom sedadle sa podľa správ obliekla a priznala sa k zneužívaniu chlapca. Polícia pri prehliadke našla jej učiteľský preukaz. Auto, v ktorom Wardová napadla svojho študenta, je registrované na ňu a jej manžela.

Chlapca našli v záhrade krátko po úteku a teraz mal na sebe spodnú bielizeň a tričko. Učiteľ je obvinený z vážneho sexuálneho zneužívania. Pri nehode utrpela spolu s chlapcom ľahké zranenia.

Ak bude Wardová usvedčená, bude zaradená do štátneho registra sexuálnych delikventov. Potom by bola viditeľná na príslušnej webovej stránke amerických úradov so svojou adresou, fotografiou a zločinom – verejne pre všetkých. Cieľom je varovať obyvateľstvo pred sexuálnymi predátormi.

Viac o téme: SexŠtudentErin WardováUčiteška
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu