Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Po útoku Iránu na Izrael: Predpovedala Baba Vanga najhorší scenár pre svet?

Baba Vanga
Baba Vanga (Zdroj: Youtube/AnotherLife2Time csatornája)

SOFIA - Situácia na Blízkom východe môže tento rok totálne eskalovať. Slávna veštica Baba Vanga predpovedala dokonca aj vypuknutie tretej svetovej vojny.

Bulharka Baba Wanga zomrela v roku 1996 vo veku 85 rokov. Wanga, nazývaná aj „Nostradamus z Balkánu“, bola považovaná za jednu z najslávnejších veštkýň na svete a bola uctievaná ako „žijúca svätá“. Slepá žena vraj predpovedala cunami vo východnej Ázii v roku 2004, útoky z 11. septembra a vzostup Islamského štátu.

Súhrn vojny na Ukrajine - deň č. 783 (Zdroj: Facebook/General Staff of the Armed Forces of Ukraine)

Pred svojou smrťou v roku 1996 Baba Wanga predpovedala veľa udalostí, ktoré sa skutočne stali. Slepá veštkyňa predpovedala, že rok 2024 bude mimoriadne turbulentný. Napríklad ruský prezident Vladimir Putin sa údajne stane obeťou pokusu o atentát a bývalý americký prezident Donald Trump vraj trpí záhadnou chorobou.

Eskalácia na Blízkom východe

Na druhej strane v Európe sa tento rok očakáva séria teroristických útokov, zatiaľ čo „veľká krajina“ bude testovať biologické zbrane. V dôsledku toho sa napätie bude stále zvyšovať a podľa slepej veštkyne môže viesť k tretej svetovej vojne.

V posledných dňoch sa najmä v britských médiách objavili špekulácie, že Baba Wanga predpovedala eskaláciu na Blízkom východe. Konflikt medzi Izraelom a Iránom môže prerásť do vojny a dokonca do svetovej vojny.

Je tu však aj lúč nádeje: ani v minulosti sa všetky predpovede Baby Wangy nenaplnili. Pretože v jej víziách sa úbytok obyvateľstva v Európe mal začať v roku 2016 – v dôsledku tretej svetovej vojny. Podľa proroctva pripisovaného Bulharke mala vypuknúť v roku 2010.

Viac o téme: VeštbaBaba Vanga
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu