Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Vražda v areáli nákupného strediska: Rus na smrť dobodal dvoch Ukrajincov! Polícia ho zadržala

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: gettyimages.com)

BERLÍN - Dvaja muži z Ukrajiny boli v sobotu večer zabití v areáli nákupného strediska v nemeckom meste Murnau v spolkovej krajine Bavorsko, informujeme podľa agentúry DPA.

archívne video 

V jednom z bratislavských bytov našli telo ženy bez známok života (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Tamojšia polícia krátko po čine zadržala ďalšieho muža, ktorý je v prípade dôvodne podozrivý. Ide o 57-ročného Rusa, okolnosti ani motív činu však neboli bezprostredne známe. Polícia v Hornom Bavorsku zatiaľ neuviedla ani to, či sa spomenutí traja muži vzájomne poznali. "Sme zatiaľ na samom začiatku vyšetrovania," upozornil hovorca polície Daniel Katz.

Obete boli vo veku 23 a 36 rokov

K činu došlo v sobotu v podvečerných hodinách pred predajňou s potravinami, spresnila polícia. Páchateľovi sa údajne najprv podarilo ujsť, polícia ho však čoskoro zadržala v jeho byte neďaleko miesta činu. V prípade obetí ide podľa polície o občanov Ukrajiny vo veku 23 a 36 rokov, píše DPA. Obaja podľahli bodným zraneniam; starší z mužov priamo na mieste, mladší neskôr po prevoze do nemocnice. Prípad začala vyšetrovať kriminálna polícia pre podozrenia z dvojnásobnej vraždy. Podozrivý zostáva vo väzbe a v nedeľu by sa mal postaviť pred sudcu, dodáva DPA.

Viac o téme: VraždaRuskoNemeckoUkrajina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu