Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Alexander preletel polovicu sveta kvôli rande z internetu: Skutočnosť bola horšia ako zlý sen

Alexander Pieter Cirk Zobraziť galériu (2)
Alexander Pieter Cirk (Zdroj: weibo)

LONDÝN - Slová o tom, že láska hory prenáša, sú síce pravdivé, ale v realite nie vždy vypália podľa našich predstáv. Holanďan (41), ktorý sa cez internet zamiloval do Číňanky (26) o tom vie určite svoje. Rozhodol sa totiž kúpiť si letenku a konečne sa prvýkrát so svojou vyvolenou stretnúť naživo. Vtedy však nastali komplikácie.

Strašný nález pri jazere: Kristina (†22) šla na rande s cudzincom, nočná mora sa stala realitou

Alexander Pieter Cirk sa dostal až po čínske letisko v Changsha, kde očakával, že sa stretne so svojou on-line priateľkou Zhang. Mladá žena sa však neukázala, hoci na ňu trpezlivo čakal v termináli 10 dní. Na internete sa objavili zábery, ako unavený a neupravený leží na lavičkách v príletovej hale.

Keď sa podľa portálu The Sun Zhang neobjavila ani po týždni a pol, Alexander opustil letisko, ale skončil kvôli vyčerpaniu v nemocnici. Ďalšie fotografie ho ukazujú, ako ho tlačia na invalidnom vozíku s infúziou v ruke. Po tom, čo sa správy o zamilovanom Holanďanovi objavili v čínskych médiách, strhol sa okolo nevšednej udalosti ošiaľ.

Televízny kanál Hunan sa skontaktoval s jeho priateľkou Zhang a podľa CCTV News Číňanka ani len netušila, že Alexander za ňou skutočne pricestoval. "Náš romantický vzťah sa rozvíjal, ale neskôr sa zdalo, že jeho city ku mne ochladli. Jedného dňa mi zrazu poslal snímku leteniek. Myslela som si, že to bol vtip a potom sa už neozval," uviedla žena, ktorá nebola pripojená na internete, pretože práve cestovala do iného mesta na plastickú operáciu.

Nešťastný Alexander si rezervoval spiatočnú letenku do Holandska a bol pripravený odísť domov po tom, čo ho prepustia z nemocnice. Zhang však ich vzťah nechce hodiť za hlavu a sľúbila, že sa s ním stretne, akonáhle sa zotaví z operácie.

Viac o téme: LáskaRandeInternetová zoznamka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu