Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Mark (19) pátral po kráske: V mobilnej aplikácii narazil na FOTO, ktoré mu vyrazilo dych

Žeby to bol osud?
Žeby to bol osud? (Zdroj: twitter/Mark Kowalczyk)

MORGANTOWN - Mladý Američan pátral na mobilnej aplikácii Tinder po dievčine, ktorú by mohol pozvať na rande, keď zrazu narazil na fotografiu, ktoré ho poriadne šokovala. Bola na nej pekná blondínka, no oveľa viac ako ona tentokrát Marka Kowalczyka zaujalo zrkadlo, v ktorom sa "cvakla". Dalo sa v ňom rozpoznať, že snímka pochádza z jeho vlastnej kúpeľne.

Veronika (24) preletela za cudzincom (42) polovicu sveta: Zhrozený otec čakal to najhoršie

Študent z Morgantownu v Západnej Virgínii si prechádzal populárnu aplikáciu určenú na zoznamovanie ľudí, keď uvidel záber Jenny Zagrodniczekovej (19), ktorý bol urobený v jeho dome. Zdalo sa mu to natoľko čudné, že urobil fotografiu seba a spolu s fotografiou blondínky z Tindera ich nahral na svoj účet na sociálnej sieti s popisom, že napriek tomu, že toto dievča nikdy nevidel, má profilovú fotografiu z jeho kúpeľne.

Rovnako zvláštne to asi nepripadalo len jemu, ale aj ostatným internetovým užívateľom, pretože status sa začal veľmi rýchlo šíriť, až upútal pozornosť aj spomínaného dievčaťa, ktoré priatelia označili na snímke. Čoskoro nato odpovedala na Markov tweet.

Mark (19) pátral po
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: twitter/Mark Kowalczyk)

Študent sa pre portál Buzzfeed vyjadril, že k vytvoreniu záhadnej snímky muselo prísť počas jednej z nocí, kedy sa u neho organizovali párty. Jenna tiež potvrdila túto teóriu, keď vysvetlila, že takúto párty návštívila, ale nevedela, kto je hostiteľom. Jednoducho iba išla do kúpeľne, urobila si snímku a neskôr ju zverejnila.

Dvojica pre Buzzfeed už prezradila, že má v pláne stretnúť sa okolo Halloweenu a internetoví užívatelia tak netrpezlivo čakajú, či sa tentokrát párik vyfotografuje v kúpeľni už spoločne. Začiatok vzťahu by to bol naozaj nevšedný a pre mnohých aj romantický.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu