Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Blondínka cez Facebook predávala čižmy, keď dostala bizarnú správu: Veď je to choré! Ľudia ju varujú

(Zdroj: TikTok/_cheyenneskye_)

USA – Väčšina ľudí dostáva z času na čas bizarné a nevyžiadané správy na sociálnych sieťach, no jedna žena zostala v šoku zo znepokojujúcich správ, ktoré dostala, keď sa pokúšala predať pár čižiem. Ľudia ju varujú pred nebezpečnými podvodníkmi.

Cheyenne, ktorá uverejňuje príspevky na TikToku pod menom @cheyenneskye_, k svojmu videu napísala: „Môžete zarobiť peniaze predajom topánok na Facebooku bez toho, aby ste ich skutočne predávali?“ Mnohých divákov týmito slovami znepokojila, preto vysvetlila, čo presne sa jej stalo. Údajne chcela prostredníctvom Facebooku predať pár čiernych topánok, no správy niektorých ľudí ju úprimne šokovali.

@_cheyenneskye_ You can make money from selling shoes on Facebook marketplace without actually selling them? 😅 #shoetok #facebookmarketplace #weird ♬ original sound - Cheyenne

Jeden zo záujemcov jej napísal: „Hej! Môže to znieť trochu divne, ale keby som ti zaplatil 50 dolárov (47 eur) na mieste, chceli by ste sa stretnúť ako v parku alebo tak a nechať ma olízať chodidlá vaše čižmy? Naozaj za to zaplatím.“ Aby toho nebolo málo, ukázalo sa, že ani zďaleka nie je jediný, kto má záujem o túto bizarnú praktiku. „Možno to bude trochu divné, ale môžem vám olízať topánky, keď ich budete mať obuté?“ napísal druhý.

Cheyenne vysvetlila, že obaja jej nakoniec ponúkli 100 dolárov (94 eur), každý len za to, aby olízal čižmy, a dokonca nemali záujem o topánky. To znamená, že mohla zarobiť 200 dolárov (188 eur) bez toho, aby prišla o topánky. V komentároch niektorí uviedli, že išlo o nebezpečných podvodníkov. „Toto je príliš na to, aby to boli náhodné správy. Dávajte na seba pozor,“ uviedol jeden z komentujúcich. „Nie, prosím, nerobte to, toto sú podvodníci, ktorí sa zameriavajú na nevinných ľudí, nerobte to, prosím,“ pridal sa druhý.

Viac o téme: PodvodSprávyČižmyPredaj
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu