Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

VIDEO bizarného experimentu šokuje ľudí: Na skupinu inžinierov sa rúti tank, keď zrazu... Neskutočné!

(Zdroj: X/historyinmemes)

USA – Staršie video, ktoré začalo kolovať po sociálnych sieťach, ukazuje skupinu inžinierov s pravdepodobne najgeniálnejším alebo najhorším možným nápadom. Na záberoch je vidieť tank, ktorý sa rúti po vojenskej ceste smerom k mužom v čiernych oblekoch a kravatách. Cieľ experimentu je skutočne bizarný.

Niekoľko sekúnd pred katastrofou, keď sa tank rúti smerom ku skupinke 23 inžinierov, sa zastaví necelých pár metrov od ľudí. Nie je celkom isté, či tí, ktorí stáli v pozore, presne vedeli, čo sa deje. Chvíľu predtým, ako sa tank úplne zastaví, je vidieť, ako sa za ním niekoľko z nich otáča. Keď sa vojenské vozidlo úplne zastaví, všade naokolo počuť smiech. Cieľom tohto bizarného experimentu bolo otestovať funkčnom bŕzd. Viacerí sa však zhodli na tom, že ide o pomerne nebezpečnú metódu.

Mnohí používatelia sociálnych sietí však boli viac než ohromení sebaistotou inžinierov. „Toto znamená nasadiť svoj život'!“ napísal jeden z používateľov. „To je dokonalá reklama na sebavedomie. Ak je človek kvalifikovaný a dôveruje vlastnej profesionalite, potom sa nemusí stresovať,“ dodal ďalší. „Super, ale aj trochu strašidelný spôsob, ako otestovať týchto chlapcov!“ komentoval to tretí. „Muži vzadu a v strede sú z nich najlepší. Tých by som si najal,“ zažartoval ďalší.

Niektorí poznamenali, že by mohli postaviť najdokonalejší tank na svete, no vodič by aj tak mohol urobiť chybu. „To si robíte srandu! Stačí jedna maličkosť a koľko ľudí mohlo zomrieť,“ poznamenal jeden z ustráchaných divákov. „Naozaj riskovali všetko, aby otestovali tie brzdy. Pravdepodobne by použili simulátor alebo niečo iné. Za mňa hlúpy krok,“ dodal druhý. „Počítam s tým, že pred tým, ako tam postavili do radu ľudí, urobili testovacie jazdy,“ napísal ďalší.

Viac o téme: TankExperiment
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu