Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Muž (30) predáva pikantný obsah na internete: Jeho penis vyráža dych aj mužom, mesačne zarobí skoro 50-tisíc

(Zdroj: Instagram/girthmasterr)

BRISBANE – Práca v sexuálnom priemysle nebola pre Austrálčana celoživotnou prácou snov. Tridsaťročný muž, známy ako Girthmasterr, sa však so svojím dvadsaťcentimetrovému penisu stal miláčikom mnohých žien. Mesačne si tak zarobí takmer 50-tisíc eur.

„Som tvorca obsahu na OnlyFans,“ pochválil sa obdarený Austrálčan v pouličnom rozhovore. „Som medzi 0,1 percentom najlepších zarábajúcich na platforme na celom svete,“ tvrdil vo videu, ktoré len na TikToku získalo viac ako 4,5 milióna zhliadnutí. „Zarábam 40 000 až 80 000 dolárov (24 489 až 48 979 eur) mesačne,“ dodal. Odkedy sa objavil vo tomto videu, stala sa z neho ešte väčšie hviezda.

@getahead.app How much does he make working as an adult content creator in Brisbane, Australia?📍🎥 ##interview##streetinterview##paytransparency##salarytransparency##fyp##viral##brisbane ♬ original sound - getahead.app

„Bolo to šialených 24 hodín,“ povedal Girthmasterr pre portál Rolling Stone. Pred kamerou sa začal prvýkrát predvádzať ako 18-ročný. Sám seba nazýva digitálnym exhibicionistom. Anonymne uverejňoval nahé fotografie. Až neskôr si uvedomil, že jeho 20-centimetrový penis je skutočne neobyčajný. Pred niekoľkými rokmi mu kamarátka navrhla, aby si za svoj pikantný obsah nechal platiť. „Povedala mi, aby som to prestal rozdávať zadarmo, pretože ľudia by za to zaplatili,“ spomenul. „Úprimne, myslel som si, že to bude len trocha peňazí na pivo. Ale nejako sa to rozbehlo,“ uviedol ďalej.

V roku 2023 sa predávanie pikantného obsahu stalo jeho prácou na plný úväzok. Týždenne odpracuje aj 80 hodín, no o to viac sa teší sume na svojom účte. Vysvetlil však, že najťažším aspektom jeho odvážneho úspechu bolo priznať mame a sestrám to, čím sa živí. „Vyrástli sme vo veľkej chudobe a jedna z mojich sestier povedala: ‚Budem veľa vecí, ale nikdy nebudem chudobná‘,“ uviedol Girthmasterr. „Tak som ju zobral na večeru. Povedal som: ‚Pamätáš si, keď si mi povedal, že nikdy nebudeš chudobná? Teraz robím porno na internete. A nebudem chudobný‘,“ dodal. Jeho rodina túto novinku prijala dobre.

Veľký obdiv si získal aj u mužov. „Muži sú nadšení, keď zistia, čo robím. Potriasajú mi rukou,“ prezradil. Muži v skutočnosti tvoria väčšinu jeho fanúšikov. Verí však, že prevažná väčšina jeho predplatiteľov sa neidentifikuje ako homosexuáli. „Chcem vytvárať veci, ktoré ma bavia a ktoré majú víziu. Mám taký pocit, že keby som nakrútil gay obsah, okrádal by som gay fanúšikov. V istom zmysle by to bolo kradnutie peňazí,“ vysvetlil. Zároveň sa snaží, aby svoju budúcnosť nepostavil len na svojom prirodzení. „Snažím sa byť dostatočne zaujímavý aj v iných aspektoch,“ dodal.

Viac o téme: PenisOnlyFansGirthmasterr
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu