Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Toto sú ŠTYRI nechutné veci, ktoré máte doma určite aj vy: Okamžite ich vyhoďte, radia experti

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN – Experti na upratovanie sa podelili o štyri veci, ktoré by ste zrejme nikdy nemali mať vo svojej domácnosti. Ich tipy rozdelili ľudí na na sociálnych sieťach na dva tábory.

Upratovací experti varovali, že aj keď si myslíte, že máte umytý riad alebo že vaša toaleta vyzerá bezchybne, stále to môže byť nehygienické. Na TikToku sa delia o svoje tipy a triky, ako správne upratovať. Priznali, že existujú položky, ktoré sú špinavšie, ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať. Prvou na čiernej listine je záchodová kefa – podľa odborníkov by ste ju mali vyhodiť. „Všetko, čo potrebujete, je bielidlo a na hĺbkové čistenie, rukavice a špongia,“ vysvetlili. Druhou nehygienickou položkou sú záchodové rohože. Na treťom mieste sú podľa upratovacích expertov sušiace stojany na kuchynský riad. „Drží sa na nich toľko špiny. Vy by ste chceli jesť zo špinavého stojana?“ priblížili. Vynechať by ste mali aj lamelové žalúzie, pretože sú magnetom na prach.

Toto sú ŠTYRI nechutné
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Video sa rýchlo stalo virálnym a mnohí ľudia sa pustili do diskusie o tom, či s týmito radami súhlasia. Niektorí sa rozhorčovali najmä nad záchodovou kefou. Jeden z nich napísal: „Prepáčte, ale ako môže byť záchodová kefa nehygienická? Čo robíte so svojou kefou? Je to pomôcka na čistenie.“ Ďalší dodal: „Ak záchodovú kefu po každom použití opláchnete splachovačom, zostane čistá. Mám tú istú už osem rokov.“ Ostatní však s odborníkmi súhlasili. Jeden z nich uviedol: „Na rozdiel od väčšiny týchto komentátorov súhlasím s tou záchodovou kefou.“

Všetci ostatní sa pustili do témy záchodových rohoží. „Neviem, čo vy všetci robíte so svojimi záchodovými rohožami, ale tie moje nikdy nesmrdeli,“ napísal komentujúci. „Som jediný človek, ktorý si denne mení záchodovú rohožku? Mám ich 7 a po každom použití ich len vyperiem v práčke. Milujem, ako vyzerajú po každodennom hĺbkovom čistení,“ dodal druhý.

Viac o téme: ŽalúzieDomácnosťUpratovanieZáchodová kefa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu