Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

MIMORIADNE Tragédia v Hlohovci: V jednom z bytov dobodali mladíka (†19)

(Zdroj: Topky)

HLOHOVEC - V Hlohovci sa odohrala tragédia. Do jedného z bytov privolali okolo 20.30 h záchranárov, dobodali mladého muža. Ako informuje polícia, podozrivého sa im podarilo vypátrať a obmedziť na osobnej slobode.

„Môžeme potvrdiť, že sme na základe volania na tiesňovú linku 155 vyslali na miesto ambulanciu RLP. Lekár, žiaľ, ale musel skonštatovať smrť u 19-ročného muža,“ potvrdila pre TV Markíza Petra Klimešová, hovorkyňa Operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby. Devätnásťročný mladík mal mať zasiahnutý hrudník a brucho.

"Polícia bola vyslaná do jedného z bytov v meste Hlohovec, kde bol nájdený mladý muž bez známok života. Policajti začali ihneď po príchode pátrať po mužovi podozrivom z násilného trestného činu. Po krátkej chvíli sa im ho podarilo vypátrať a obmedziť na osobnej slobode," informuje trnavská krajská polícia.

Mladíka mal zabiť jeho otec

Prípad si prevzal krajský vyšetrovateľ, ktorý po preverení všetkých okolností udalosti stanoví právnu kvalifikáciu skutku. "Bližšie informácie poskytneme akonáhle to situácia vo vyšetrovaní dovolí," konštatuje polícia.

Podľa informácií TV Markíza mal mladíka zabiť jeho 47-ročný otec. Policajti ho chytili zhruba 200 metrov od obytného domu pri futbalovom štadióne. Vyšetrovatelia ho momentálne vypočúvajú. 

archívne video

Nález tela na chodníku v Bratislave (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Viac o téme: VraždaHlohovec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu