Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Hlohovcom otriasla vražda: Nové DETAILY! Mladíka (†19) mal zabiť otec, za vyhrážky deťom už sedel v base

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

HLOHOVEC - V Hlohovci sa odohrala v sobotu tragédia. Do jedného z bytov privolali okolo 20.30 h záchranárov, našli tam dobodaného mladého muža (†19). Ako informuje polícia, podozrivého sa im podarilo vypátrať a obmedziť na osobnej slobode. Má ísť o jeho otca. Polícia smrť mladého Hlohovčana vyšetruje ako obzvlášť závažný zločin vraždy.

archívne video

Nález tela na chodníku v Bratislave (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Operačné stredisko včera večer vyslalo do Hlohovca viaceré policajné hliadky, ktoré miesto činu uzavreli a vzápätí začali pátrať po osobe podozrivej zo skutku. "Policajtom sa už krátko na to podarilo, neďaleko od miesta udalosti, nájsť podozrivého 46-ročného muža," informuje polícia a obmedzili ho na osobnej slobode a podrobili dychovej skúške s pozitívnym výsledkom.

Policajti kriminálnej polície sa prípadom začali ihneď zaoberať a na mieste vykonali všetky potrebné prvotné úkony. Krajský vyšetrovateľ začal v súvislosti s včerajším úmrtím 19-ročného muža, trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy. "Okolnosti, za ktorých k tejto tragickej udalosti došlo, ako aj to, čo jej predchádzalo, je predmetom ďalšieho policajného vyšetrovania," dodáva polícia. Devätnásťročný mladík mal mať zasiahnutý hrudník a brucho.

Mladíka mal zabiť jeho otec

Mladíka mal zabiť jeho 47-ročný otec. Policajti ho chytili zhruba 200 metrov od obytného domu pri futbalovom štadióne. Do redakcie Topiek sa ozval čitateľ, ktorý tvrdí, že útočníka pozná.

"Ten človek, čo zabil syna v Hlohovci, bol môj známy a bývalý sused, s ktorým som sedel v base," hovorí a prezradil, že v tom čase sedel za vyhrážky podrezania svojich detí, o čom v roku 2014 aj informovali médiá. "A minulý rok na Vianoce sa jeho syn dobíjal k nám do vchodu, kde býva jeho brat. Hovoril som s ním a bol úplne psychicky zníčený a rozprával, ako ho jeho otec týra a pije," dodal.

Viac o téme: DobodanieHlohovec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu