Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Adriana Sklenaříková ukázala dcéru (5): To je ale krásne dievčatko!

Adriana Sklenaříková Zobraziť galériu (2)
Adriana Sklenaříková (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Topmodelka Adriana Sklenaříková (52) ukázala svoju 5-ročnú princeznú. Tá je ale rozkošná. Pozrite!

Adriana Sklenaříková nie je ten typ mamy, ktorá ukazuje svoju dcérku na sociálnych sieťach. A keď tak urobí, tak naozaj len výnimočne. Teraz nastal ten moment, keď sa s verejnosťou podelila o vzácny záber. „Láska môjho života,“ napísala k fotografii, na ktorej topmodelka pózuje spolu s Ninkou. Tú priviedla na svet v auguste 2018.

Galéria: Adriana Sklenaříková

S manželom, marockým podnikateľom Aramom Ohanianom, sa z nej veľmi tešili. No ani radosť zo spoločného potomka nestačila k tomu, aby im ich vzťah vydržal. V roku 2022 oznámila, že sa ich cesty rozišli. Manželmi boli 8 rokov, dokopy ich spolu prežili 12. „So zovretým srdcom píšem týchto pár riadkov. Bolo to 12 nádherných rokov, ktoré sme spolu prežili,” napísala vtedy slovenská topmodelka Adriana Sklenaříková na sieti Instagram. 

„Tešila som sa z každého momentu nášho vzťahu. Nikdy som sa nesmiala viac než s tebou. Náš príbeh bol nádherný a veľmi som ho milovala,” vyznala sa. Nakoniec sa ale niečo v ich vzťahu pokazilo. „Napriek tomu sme sa obaja rozhodli ísť každý vlastnou cestou. Láska nikdy nezhasne! Dal si mi najkrajší poklad - našu Ninu. Navždy zostaneš môj poklad,” uviedla Adriana. No a ich vysnené dievčatko rastie ako z vody. Pozrite.

Adriana Sklenaříková ukázala dcéru
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram A.S.)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu