Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Jazda po R1 sa zmenila v hororovú drámu: VIDEO Vynoril sa z tmy, zachránil ho zázračný reflex

(Zdroj: Foto: FB/Karol Kosec)

ZVOLEN - Na internete sa objavilo šokujúce video. Kamionista idúci po rýchlostnej ceste na poslednú chvíľu spozoroval chodca, ktorý kráčal oproti nemu bez reflexných prvkov. Excelentná reakcia vodiča zachránila mužovi život.

Poriadne vydesený ostal vodič kamiónu idúci po rýchlostnom prepojení R1 a R2 pred Zvolenom. V poslednej sekunde zbadal pred sebou chodca a pohotovo strhol volant doprava. Ak by tak neurobil, incident by mal rozhodne fatálne následky. Nevedno, či bol chodec opitý alebo išlo o samovraha. V každom prípade podobnú situáciu nechce zažiť žiaden vodič. Incident sa odohral začiatkom januára. 

Pozrite si video, ktoré na sociálnej sieti uverejnil Karol Kosec.

Upozornenie. Video nie je vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov, pretože obsahuje vulgarizmy.

Klobúk dole pred pohotovou reakciou kamionistu Karola. Video je dôkazom toho, že každý vodič musí byť na ceste neustále v strehu, chvíľková nepozornosť sa rozhodne nevypláca najmä po zotmení. "Čo k tomuto dodať. Neviem doteraz, či bol nadrbaný alebo samovrah. Veď posúďte sami. Mimochodom rýchlostné prepojenie R1 s R2 pred Zvolenom max. povolená rýchlost 90 km/h," napísal k videu Karol. 

Kamionista sa zo šoku nevedel v prvom okamihu spamätať, na ceste nezastal, pretože dopravná nehoda sa, našťastie, nestala. Až približne po kilometri zavolal políciu a incident o chodcovi na ceste nahlásil. 

 

 

Viac o téme: CestaKamionistaChodecPohotová reakcia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu