Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Hviezdna herečka (86) ukázala vnučku: Ľudí UCHVÁTILA... Neuveríte čím!

Jane Fonda Zobraziť galériu (2)
Jane Fonda (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Hviezdna herečka Jane Fonda (86) sa v uplynulých dňoch objavila na odovzdávaní cien TIME Earth Awards v New Yorku. Spoločnosť jej robila vnučka Viva Vadim. A hoci bola oblečená v jednoduchých čiernych šatách, ľudí uchvátila... Neuveríte čím!

Jane Fonda nepatrí k herečkám, ktoré by vymetali spoločenské podujatia. Veľmi starostlivo si vyberá, kam príjme pozvanie. V uplynulých dňoch napríklad zavítala na odovzdávanie cien TIME Earth Awards, ktoré sa konalo v New Yorku. A do spoločnosti priviedla aj svoju 21-ročnú vnučku Vivu Vadim. 

Zatiaľ čo herecká hviezda prišla oblečená vo výraznom fialovom kostýme, ktorý doplnila fialovou košeľou, mladá slečna si na seba obliekla jednoduché čierne šaty. Tie doplnila čiernymi pančuškami a topánkami. Ani účesu nevenovala veľa pozornosti a zvolila klasický drdol. 

Bolo evidentné, že Viva na seba zbytočne veľa pozornosti pútať nechcela. Napriek tomu verejnosť doslova uchvátila. Ľudia vyzdvihovali jej sympatický úsmev, spomínanú striedmosť vo výbere oblečenia a v neposlednom rade prirodzenosť, ktorá je vo svete čoraz vzácnejšia. Čo poviete vy? 

Jane Fonda s vnučkou Vivou Vadim
Zobraziť galériu (2)
Jane Fonda s vnučkou Vivou Vadim  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Jane FondaViva Vadim
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu