Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Obrovský prúser v jojkárskej šou: S týmto nikto nerátal!

V jojkárskych Návštevníkoch nastala počas natáčania nečakaná situácia. Zobraziť galériu (4)
V jojkárskych Návštevníkoch nastala počas natáčania nečakaná situácia. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - A čo teraz?! Jojkárska reality šou Návštevníci je projekt o návrate k životu našich predkov - každý týždeň sa preto spomedzi súťažiacich vyberú dvaja odvážlivci, ktorí sa snažia priučiť starému remeslu. No hoci doposiaľ prebehla táto úloha zakaždým bez akýchkoľvek problémov, jedna z výhrychtivých dvojíc sa počas natáčania tvorcom postarala o poriadny prúser. So situáciou, ktorá kvôli nim nastala, totiž nikto nerátal!

Zmyslom jojkárskej reality šou Návštevníci je priblížiť sa k životu ľudí v 19. storočí. Každý týždeň sa preto dvaja zo súťažiacich podujmú naučiť jedno zo starých remesiel. A splniť túto úlohu sa vždy podarilo aspoň jednému z nich... Väčšinou. Jedna z dvojíc sa totiž tvorcom počas natáčania postarala o poriadny prúser. 

Reč je o Lukášovi a Lenke. Ani jeden z nich sa totiž remeslo nenaučil poriadne, a preto ani jeden nemohol získať titul Majstra a s tým spojenú imunitu. No a práve týmto súťažiaci tvorcom poriadne zavarili - práve Majster totiž určuje prvého hráča do Súboja. A keďže nebol zvolený, štáb musel narýchlo hľadať náhradné riešenie. 

Podľa našich informácií táto situácia priniesla na pľac aj poriadne dusnú atmosféru. Dramaturgovia sa totiž nevedeli dohodnúť na tom, ako problém vyriešiť. „Diskusie boli pomerne búrlivé a tvorcovia sa trochu posekali,“ dozvedeli sme sa od zdroja zo zákulisia projektu. 

„Zvažovalo sa viacero možností, medzi ktorými bolo aj to, že do Súboja pôjdu Lenka aj Lukáš. Lenže by to nebolo spravodlivé a v súlade s pravidlami šou - v Súboji sa môže stretnúť len muž s mužom alebo žena so ženou,“ dodal náš zdroj s tým, že napokon sa filmárom podarilo dohodnúť na rozumnom riešení. Viac sa dozviete dnes večer na Jojke. 

Viac o téme: Návštevníci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu