Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

DVE TVÁRE detskej herečky: Pred kamerami monštrum, na červenom koberci... Ježíííš, aká krásna princezná!

Alisha Weir Zobraziť galériu (2)
Alisha Weir (Zdroj: Cinem Art SK a Profimedia)

LOS ANGELES - Za staršími kolegyňami nijako nezaostávala! Slávnostné podujatia sú skvelou príležitosťou na to, aby známe tváre mohli predviesť svoj módny vkus. Väčšina z nich si preto dáva záležať na tom, že v čom sa pred bulvárnymi fotografmi prevedie. Počas uplynulého týždňa sa konala premiéra horou s názvom Abigail, na ktorej žiarila mladučká herečka Alisha Weir (14). Pozrite sa, aká bola krásna!

Aj v našich kinách si aktuálne milovníci hororov môžu prísť na svoje. A to vďaka počinu s názvom Abigail, v ktorom si zahral napríklad aj herec Angus Cloud. Ten nás v lete minulého roka nečakane opustil a jeho smrť zasiahla mnohých fanúšikov. 

V stredu sa v Los Angeles konala slávnostná premiéra počinu, na ktorej nechýbali tvorcovia, ani protagonisti. Rozhodne najväčšou hviezdou bola rozkošná, 14-ročná Alisha Weir, ktorá v horore stvárnila ústrednú postavu. A treba dodať, že chvíľkami bol pohľad na ňu skutočne desivý. 

Galéria: Premiéra hororu Abigail

Na červenom koberci už však bola očarujúca. Na sebe mala ružové šaty, v ktorých vyzerala ako hotová princezná. Vlasy pekne upravené a na tvári jemný mejkap. Pozornosť fotografov si mladá hviezdička užívala a rovnako tak aj spoločnosť kolegov. 

Alisha Weir
Zobraziť galériu (2)
Alisha Weir  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: AbigailAlisha Weir
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu