Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

V Bratislave opäť evakuovali budovu súdu: Zásielku s podozrivým obsahom polícia potvrdila

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Foto: Thinkstock)

BRATISLAVA - Bratislavskí policajti sú opäť v pohotovosti. Zasahujú pri evakuácii Okresného súdu Bratislava V. Do podateľne bola doručená zásielka s podozrivým obsahom.

"Pyrotechnická prehliadka bola ukončená s negatívnym výsledkom," informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová a dodala, že z dôvodu vylúčenia  negatívneho vplyvu na ľudí či prostredie bola zásielka zaslaná na rozbor  do Kontrolného chemického laboratória v Nitre. Vyšetrovateľ PZ začal trestné stíhanie vo veci trestného činu šírenia poplašnej správy.

Okresný súd Bratislava V na Prokofievovej ulici evakuovali. Do podateľne tam doručili podozrivý balík. Po okamžitom preverení prijatého oznamu na mieste policajti zistili, že skutočnosť sa zakladá na pravde."Momentálne preverujeme, čo je obsahom obálky," uviedla Kurucová. Miesto zaistila polícia.


Prečítajte si aj:

Anonym sa vyhráža policajtom a sudcom: Dôvod kontaminovaných listov odhalený


Len nedávno sme informovali o podozrivej zásilke, ktorú obdržala aj ministerka spravodlivosti Lucia Žitňanská. Anonym sa v liste mal priznať, prečo už dlhé mesiace rozosiela zásileky s nebezpečnou láítkou po rôznych inštitúciách ako sú súdy, prokuratúra, či polícia. 

Viac o téme: SúdEvakuáciaPodozrivá zásielkaSúd
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu