Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Polícia pátra po dvoch nezvestných 17-ročných dievčatách

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: TASR - Pavol Zachar)

ČADCA - Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po dvoch nezvestných 17-ročných chovankyniach Centra pre deti a rodiny Semeteš vo Vysokej nad Kysucou (okres Čadca). Selina a Lusia Halmové majú trvalý pobyt v Topoľčanoch a centrum opustili 4. mája o 15.05 h.

Podľa žilinskej krajskej policajnej hovorkyne Gabriely Kremeňovej o sebe nepodali žiadne informácie, nemajú u seba mobilný telefón ani osobné doklady. "Od prijatia oznámenia vykonávame všetky potrebné úkony a opatrenia s cieľom vypátrať nezvestné dievčatá. Doteraz sa ich však nepodarilo vypátrať," uviedla Kremeňová.

archívne video

Chrapúnstvo v priamom prenose! Namiesto pomoci bezvládneho kolobežkára okradol (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky )

Aj preto polícia žiada o pomoc verejnosť. Selina je 165 cm vysoká, má hnedé vlasy po plecia. Oblečené mala čierne tepláky zn. Nike, čiernu mikinu s dlhým rukávom a kapucňou a obuté bielo-modré tenisky. Lusia má 159 cm, štíhlu postavu, hnedé vlasy po plecia a nosí dioptrické okuliare. Oblečené mala čierne tepláky a čiernu mikinu s dlhým rukávom a kapucňou a obuté čierne tenisky.

Na snímke nezvestná Selina Halmová
Zobraziť galériu (3)
Na snímke nezvestná Selina Halmová  (Zdroj: TASR/KR PZ v Žiline)

"Akékoľvek informácie o hľadaných dievčatách môžete oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek oddelení Policajného zboru alebo súkromnou správou na oficiálnej stránke polície," vyzvala Kremeňová.

Na snímke nezvestná Lusia Halmová
Zobraziť galériu (3)
Na snímke nezvestná Lusia Halmová  (Zdroj: TASR/KR PZ v Žiline)

Viac o téme: PátraniePolícia ChovankyneČadcaNezvestnosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu