Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

ŠOK! Babiš sa rozvádza: Rozchod s manželkou Monikou po tridsiatich spoločných rokoch

Andrej Babiš s manželkou Monikou
Andrej Babiš s manželkou Monikou (Zdroj: TASR - Jaroslav Novák)

PRAHA - Bývalý český premiér Andrej Babiš (ANO) sa rozvádza. Informoval o tom v piatok popoludní na sociálnej sieti a verejnosť požiadal o súkromie. Dodáva, že aj napriek rozvodu vzájomná láska a rešpekt medzi partnermi zostanú rovnaké.

"Po tridsiatich spoločných rokoch plných vzostupov, pádov a nezabudnuteľných zážitkov sme sa s Monikou rozhodli, že naše cesty sa teraz rozchádzajú. Ako rodičia dvoch úžasných dospelých detí si najviac želáme zachovať rodinnú harmóniu. Ďakujeme za pochopenie a prosíme o súkromie. Naše rodinné putá zostávajú silné, a hoci sa naše osobné cesty menia, naša láska a rešpekt k sebe a našim deťom zostávajú rovnaké," napísal v príspevku na sociálnej sieti. Pridal tiež čiernobielu fotografiu z ich spoločnej svadby z roku 2017.

Ako informovala CNN Prima News, v poslednom čase bolo pár vidieť čoraz častejšie oddelene. Dovolenky trávili zvlášť, čo bolo zrejmé zo sociálnych sietí. Babišová napríklad naposledy zavítala do Ríma, svoje zážitky potom zdieľala na svojom Instagrame. Šéf hnutia ÁNO zamieril naopak do Karibiku. Monika sa s Babišom zoznámila v roku 1992. 

Viac o téme: Rozvod Andrej Babiš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu