Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Jiří Krampol (85) vo VÁŽNOM STAVE: Preložili ho na JIS-ku... Predávkoval sa!

Jiří Krampol Zobraziť galériu (3)
Jiří Krampol (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Cez víkend Česko a Slovensko obletela mrazivá správa o náhlej hospitalizácii Jiřího Krampola (85). Českého herca našli doma v bezvedomí, okamžite ho preto previezli do nemocnice. Jeho stav bol vážny, skončil na ARO. Ako sa ukázalo, predávkoval sa liekmi... Aktuálne ho previezli na metabolickú JIS-ku!

Jiří Krampol v sobotu vystrašil Česko aj Slovensko, keď verejnosť obletela správa o jeho náhlej hospitalizácii. Prvotné informácie hovorili o tom, že herec skolaboval a našli ho ležať vo svojom byte na zemi. „Jirka vraj nebol pri zmysloch,“ povedal pre Blesk.cz zdroj. „Môžem potvrdiť, že sme zasahovali na ulici Žatecká. U muža okolo 80 rokov sme zaistili vitálne funkcie a transportovali ho do nemocnice,“ uviedol tlačový hovorca pražskej záchranky Karel Kirs. 

Galéria: Jiří Krampol

No a aktuálne sa na verejnosť dostali ďalšie podrobnosti. Jeho stav bol naozaj vážny. Predávkoval sa totiž liekmi a skončil v bezvedomí. Keď ho objavili, okamžite ho preto prevážali na ARO. „Ja som si vzal v piatok xanax (k liečbe príznakov úzkosti alebo paniských porúch, pozn. red.), urobilo sa mi zle a upadol som do bezvedomia,“ vyjadril sa v nedeľu Krampol pre Aha! „Dostali ma našťastie z toho, zrejme by som sa bez pomoci lekárov už nikdy neprebudil,“ dodal. 

Ako informuje Blesk, aktuálne herca vo Všeobecnej fakultnej nemocnici na Karlovom námestí preložili z ARO na metabolickú JIS-ku. Umelec verí, že tento týždeň ho už pustia domov. 

Jiří Krampol (85) vo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Jiří Krampol
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu