Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Bibiána Ondrejková v strese z nového štúdia: Najviac ju desí skrytá kuriozita pod stolom!

Dodo Kuriľák s kolegami v štúdiu Ranných novín
Dodo Kuriľák s kolegami v štúdiu Ranných novín (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA – Bibiana Ondrejková je všestranná umelkyňa, ktorá sa do všetkého púšťa s vervou a neutíchajúcou energiou. Tak sa herečka pustila aj do moderovania.

Bibiánu Ondrejkovú z dabingových postáv najviac preslávila Phoebe zo seriálu Priatelia či Vivian z filmu Pretty Woman. Herečka je však známa aj z divadla, seriálov či rádia. Už niekoľko rokov moderuje tiež jojkárske Ranné noviny, ktoré sa odnedávna vysielajú z vynoveného, oveľa modernejšieho štúdia. Každá zmena je výzvou a procesy sú v niečom náročnejšie: „Určite, pretože musíme zvládnuť to, že si sami budeme ovládať čítačku, máme pod stolom niečo, čomu hovorím šijací stroj, také šlapatko …“, začne s vyratúvaním noviniek herečka a moderátorka. Keďže je však ranné vysielanie dosť improvizované a spontánne, pýtali sme sa, načo je im vlastne čítačka…

Ale zvedaví sme boli aj na to, čo v živote ešte Bibiane chutí – a nemysleli sme tým jedlo. Herečka sa totiž venuje mnohým aktivitám a nielen hereckým. A keď už sme sa bavili o tej chuti, tak tým pravým orechovým je zrejme Koštovka. Poznáte to?

Bibiána Ondrejková v strese z nového štúdia: Najviac ju desí skrytá kuriozita pod stolom! (Zdroj: NL/Vlado Anjel)

Viac o téme: TV JOJBibiana OndrejkováRanné noviny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu