Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

DRSNÝ odkaz Sulíka markizáckym nevestám: NADÁVKAMI ich nešetril... Kto ťa po TOMTO bude chcieť?!

Fiki Sulík
Fiki Sulík (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Filip Sulík (28) si servítku pred ústa nekladie. Najnovšie aj on podľahol markizáckej šou Ruža pre nevestu, ktorú si občas pozrie. No a nestačí sa diviť, čo na televíznej obrazovky vidí! Po poslednej odvysielanej časti nešetril nevesty vulgarizmami!

Filip Sulík, syn politika Richarda Sulíka, obľubuje kontroverzné veci. Nebol by deň, kedy by sa k niečomu ostro nevyjadril. Najnovšie si zobral do úst markizácke nevesty spolu so ženíchom Radkom. Na jeho adresu sa vyjadril, že je slizký a nepáči sa mu na ňom to, že každé dievča chytí či už za ruku alebo na nejakom inom mieste. „To je tak s**rvene slizké a hnusné, že sa s niekým bavíš a chytáš sa ho pritom. Nenávidím to a on to robí furt,“ nešetril svojimi slovami Radka.

Galéria: Filip Fiki Sulík

Po dopozeraní celej časti mal pre dievčatá poriadne drsný odkaz! „Keď ťa celé Slovensko vidí, ako sa plazíš po kolenách, ako sa vtieraš, ako chváliš nejakého spoteného, meter vysokého, nesympatického mamľasa, tak si p**i. Reálne, kto ťa bude chcieť po tomto? Kto normálny by ťa chcel? Tie dievčatá čo sú tam, to je hnus, nie fyzicky, niektoré sú pekné. To je tak strašne zlé PR pre vás. Nikto nechce ženu, čo sa tomuto čávovi (Radkovi, pozn. red.) podlizovala v telke. Prečo to robíte?“ povedal Fiki na adresu neviest. Iní vyslovene Radka chvália, aký je džentleman. Fiki sa nevyjadroval len na tohročného ženícha Radka, ale v minulosti sa pustil aj do Tomáša Tarra.„Tento rok ma nič nefascinovalo viac, ako Tomáš Tarr," povedal v tom čase syn politika a venoval mu hneď niekoľko príspevkov na sociálnej sieti Instagram. Viac sa však dočítate TU.

Viac o téme: Filip SulíkRuža pre nevestu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu