Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Sklamaná Bagárová RUŠÍ SVADBU: Vydávať sa mala v lete!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram N.B.)

BRNO - Speváčka a bývalá porotkyňa SuperStar Monika Bagárová (29) sa chystala v lete na svadbu. Vydávať sa mala jej mladšia sestra Natálie, ktorá je už viac ako 4 roky zasnúbená s partnerom Michaelom. Pár mesiacov pred veselkou je však všetko inak... Svadba sa ruší!

Ako kučeravá kráska informovala, svadba sa odkladá zatiaľ na neurčito z osobných a rodinných dôvodov. „Aj keď sa nám niekedy zdá, že nás život skúša a prináša nám ťažkosti, stále existuje cesta, ako z toho von. Každý deň máme možnosť nájsť radosť v drobných momentoch, nájsť dôvody k úsmevu a hľadať svetlo aj v temných chvíľach. Nenechajme sa ovplyvniť negativitou, ale buďme životom, ktorý je stále plný nádeje a optimizmu,“ uviedla tanečnica a speváčka. 

Monika Bagárová (v strede) so sestrou Natáliou (vpravo), dcérou Ruminkou a mamou.
Zobraziť galériu (2)
Monika Bagárová (v strede) so sestrou Natáliou (vpravo), dcérou Ruminkou a mamou.  (Zdroj: Instagram )

„Tento kvet som dostala od Michaela, a to z dôvodu, že som posledné dni bola veľmi smutná, pretože sme z osobných a rodinných dôvodov museli svadbu preložiť. Takže som vám to aj zároveň chcela takto oznámiť, pretože by ste sa na to určite pýtali a ja som vás už do toho organizovania nejak začlenila,“ pokračovala Natálie, no konkrétne neprezradila, čo stojí za zrušeným termínom svadby. 

Problémy vo vzťahu to však určite nebudú. Bagárová totiž zverejnila aj vyznanie, ktoré jej snúbenec pri darovaní kytice povedal: „Láska, ja som ti chcel len veľmi poďakovať za to, asi si sa o toto všetko starala, ako si to organizovala. Milujem ťa, aj kd sa to teraz možno zdá ako to najhoršie a že si mala nejakú predstavu, ktorá sa neuskutoční, tak verím, že si pre nás Boh pripravuje niečo omnoho, omnoho lepšieho a že sa to celé obráti v nás prospech. Jaj a milujem ťa, vezmem si ťa pokojne aj za 10 rokov, napokon už sme skoro svoji! Na tom sa nič nemení.“

Viac o téme: Monika BagárováNatálie Bagárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu