Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Sexica z Pobrežnej hliadky oslavuje narodeniny po svojom: Kvôli dobrej veci sa vyzliekla DONAHA!

Donna D'Errico
Donna D'Errico (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Ukázala sa v celej svojej kráse. Americká herečka Donna D'Errico (55) sa kvôli dobrej veci spojila s organizáciou PETA, ktorá bojuje za práva zvierat. Hviezda seriálu Pobrežná hliadka sa stala hlavnou tvárou najnovšej kampane, kde sa objavila úplne nahá.

Donna D'Errico sa v 90-tych rokoch preslávila ako modelka pre známy magazín Playboy. Následne dostala jednu z hlavných úloh v legendárnom seriáli Pobrežná hliadka, vďaka čomu ju spoznali fanúšikovia po celom svete. Momentálne sa zviditeľňuje aj tým, že pôsobí na stránke OnlyFans.

Že kráska nemá problém s nahotou ani pred blížiacimi sa 56-timi narodeninami, dokázala aj najnovšou spoluprácou s neziskovou organizáciou PETA. Tá už niekoľko rokov bojuje za práva zvierat a D'Errico si vybrala ako hlavnú tvár najnovšej kampane.

Spomínana organizácia sa sústreďuje hlavne na to, aby sa prestalo nosiť oblečenie alebo obuv, ktorá je zo zvieracej kože. V kampani sa preto objavila herečka úplne nahá a ľuďom poslala odkaz, aby mali na sebe len svoju kožu.

„V mojom narodeninovom outfite sa cítim úžasne. Som nadšená, že môj sviatok môžem osláviť spoluprácou s PETA a inšpirovať vás k záchrane zvierat. Každý rok trpí a zomiera množstvo zvierat kvôli oblečeniu a doplnkom. Spolu to môžeme ukončiť tým, že budeme naše oblečenie vyberať ohľaduplnejšie," napísala D'Errico.

Viac o téme: PETADonna D'Errico
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu