Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Intímne PRIZNANIE hviezdnej Halle Berry: Extrémna bolesť pri sexe… Podozrenie na POHLAVNÚ CHOROBU!

Halle Berry Zobraziť galériu (3)
Halle Berry (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Nebýva zvykom, že svetové hviezdy verejne rozprávajú o svojom intímnom živote. Herečka Halle Berry (57) sa však v rámci osvety rozhodla urobiť výnimku. Otvorene prehovorila o svojich problémoch, ktoré ju dohnali k lekárovi - pri sexe pociťovala extrémnu bolesť. Bála sa pohlavnej choroby!

Galéria: Halle Berry je krásna žena.

Halle Berry o svojom probléme prehovorila na pondelkovom summite o zdraví žien A Day of Unreasonable Conversation v Getty Center v Los Angeles. Herečka priznala, že pri intímnom kontakte s priateľom Vanom Huntom zažila extrémnu bolesť. Okamžite sa preto pobrala k svojmu lekárovi, ktorý vyslovil podozrenie na "najhorší prípad herpesu". 

Testy na pohlavnú chorobu však, ako informuje PageSix, naštastie vyšli negatívne u herečky aj u jej priateľa. Napokon sa ukázalo, že išlo niečo úplne iné, o čom sa teraz rozhodla otvorene hovoriť. „Potom som si uvedomila, že je to symptóm perimenopauzy,“ prezradila Berry. To predstavuje obdobie v živote zrelej ženy, ktoré sa bjavuje tesne pred nástupom menopauzy - spravidla trvá pár mesiacov až jeden rok. 

Halle Berry
Zobraziť galériu (3)
Halle Berry  (Zdroj: SITA)

„Môj lekár nemal žiadne vedomosti o tom, vôbec ma na to nepripravil. Vtedy som si uvedomila: Panebože, musím použiť svoju platformu, musím použiť všetko, kým som, a musím začať robiť osvetu pre iné ženy,“ vyjadrila sa herečka na summite s tým, že chce zvýšiť povedomie o perimenopauze, pretože chce pomôcť pri "zmene spôsobu, akým kultúra vníma ženy v tejto fáze života."

Halle Berry a Van Hunt tvoria pár od roku 2020, spojila ich karanténa. Dvojica spolu nemá žiadne dieťa, no herečka má dve s bývalými partnermi - dcéru Nahlu Arielu Aubry (16) a syna Macea-Roberta Martineza (10).

Halle Berry a jej partner Van Hunt
Zobraziť galériu (3)
Halle Berry a jej partner Van Hunt  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Halle Berry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu